اسانس در چای
اسانس ها در چای
برخی گمان میکنند چای عطری نوعی متفاوتی از چای است که برگ های آن عطر بیشتری دارد اما اینگونه نیست. چای سیاه پس از گذر از مرحله خشک شدن به چند دسته درشت، ریز و خاک درجه بندی می شود. چای های خشک درشت معمولا قیمت و کیفیت بیشتری دارند. از خاکه چای بیشتر در ساخت چای کیسه ای استفاده می شود. چای های خشک چه درشت و چه ریز قابلیت معطر با طعم های مختلف شدن را دارند.
حتی میتوان رنگ خوراکی نیز به آن افزود کاری که در چای های کیسه ای انجام می شود. متاسفانه بسیاری از چای های عطری با اسانس های شیمیایی مجاز معطر میشوند. هرچند این اسانس ها مجاز هستند ولی مصرف بیش از انداره آن ها میتواند باعث بروز مشکلاتی نظیر ابتلا به بیماریهای گوارشی شود. بنابراین بهتر است بطور مداوم به مصرف چای های عطری عادت نکنیم. ضمن اینکه نوشیدن این نوع چای ها برای افراد آسیب پذیر مانند سالمندان، کودکان و خانم های باردار به دلیل اسانس ها و افزودنی هایی که دارند مناسب نیست و در مجموع چای ارگانیک مناسب استفاده همه اقشار می باشد.
پیشنهاد آقای چای استفاده از چای خالص و طبیعیست تا بتوانیم بدون دغدغه از طعم خواص و واقعی چای لذت ببریم. ضمنا میتوانیدی برای معطر کردن چای خود از افزودنی های خالص و کاملا طبیعی مانند دانه های هل، به لیمو، زنجبیل، دارچین، غنچه گل سرخ و… استفاده و از این طعم های عالی و خواص بسیار آنها لذت ببرید.
از نوشیدن چای ایرانی لذت ببرید