درست کردن چای دورنگ
آموزش درست کردن چای دورنگ
درست کردن چای دورنگ ، موضوع این قسمت از آکادمی آموزش مراحل تهیه چای دورنگ است. چای دورنگ در قدیم بیشتر برای مراسم های خاص مثل خواستگاری استفاده میشد که هنوز هم در برخی نواحی کشور از جمله شمال استفاده میشود. این چای جلوه خاصی به مراسم و میهمانی های شما میدهد. نمیدانم بخاطر زنده کردن خاطراتشان است یا علاقه شخصی اما من دوستانی را میشناسم که در منزل هم برای خود چای دورنگ درست میکنند! (: شاید برای شما سوال پیش آمده باشد که چطور این چای تهیه میشود و چطور چای در بالا و آب جوش در پایین استکان می ماند.در ادامه حتما بصورت کامل به این سوال شما پاسخ میدهیم. توجه داشته باشید که اگر این مراحل را بدرستی انجام دهید و با توجه به استکان خود به مقدار مناسب شیرین کننده برسید. چای شما مثل این تصویر بسیار زیبا میشود.
برای درست کردن چای دورنگ این چند مرحله ساده را انجام دهید:
ابتدا استکان را تا نصف یا دوسوم با آب جوش پر کنید (بستگی به سلیقه شما دارد). حالا چند حبه قند یا مقداری شکر را بخوبی در آن حل کنید.
در مرحله بعد قاشق چایخوری را مماس با سطح آب جوش موجود در استکان کنید و د و به آرامی چای سیاه دم شده را در سطح آب رها کنید.
سنگینی قند یاشکر حل شده در پایین استکان از رفتن چای به سطح زیر استکان جلوگیری میکند. چای شما دورنگ شد! چای دم شده مطابق تصویر در بالا و آب در پایین استکان می ماند.
شما میتوانید با مراجعه به پیج تی تیچ در اینستاگرام که پیج آموزشی آقای چای است از آموزش های ویدیویویی و گام به گام تمام آموزش ها لذت ببرید. لینک پیج تی تیچ