راهنمای نگهداری چای خشک
راهنمای نگهداری چای خشک. چای یکی از مواد غذایی یا بهتر است بگویم آشامیدنی می باشد که بشدت مستعد دریافت عطر و بو و البته رطوبت است. که همین باعث کاهش کیفیت شود. عطر خالص و طعم چای میتواند تحت تاثیر نور مستقیم خورشید و رطوبت قرار گیرد. برای حفظ کیفیت چای خشک تا زمان اتمام آن و لذت بردن از یک چای باکیفیت باید مواردی رعایت شود.
قبل از هرچیز باید اضافه کنم که چای خالص درست مثل گلاب و یا زعفران خالص، هرچه تازه تر باشد عطر و بوی قوی تری نیز دارد. برای مثال اگر یک چای بهاره تولید اردیبهشت ماه را تهیه و میل کنید و دقیقا همان چای را در بهمن ماه دم کنید، مقداری از عطر و طعم آن کم شده است و این کاملا عادیست. هرچند این تفاوت آنچنان زیاد نیست.
چای را در معرض هوا قرار ندهید
همیشه پس از خرید چای و بازکردن بسته، آن را در ظروف دربسته نگهداری کنید. به هیچ وجه آن را بصورت باز در آشپزخانه نگهداری نکنید. قرار گیری چای در هوای آزاد باعث جذب رطوبت و بو میشود که در کیفیت آن بسیار موثر است.
مورد دوم تابش نور است
تابش مستقیم نور خورشید عطر و بوی چای را از بین میبرد و باعث کاهش کیفیت آن میشود.
تاثیر رطوبت بر چای خشک
مکان های مثل نزدیک سینک ظرفشویی، یخچال، کنار پنجره در مناطق پربارش و مرطوب و… که رطوبت بالایی دارند به هیچ عنوان برای نگهدای چای مناسب نیستند و چای تحت تاثیر رطوبت کیفیت خود را از دست میدهد.