راهنمای نگهداری چای خشک

راهنمای نگهداری چای خشک. چای یکی از مواد غذایی می باشد که بشدت مستعد دریافت عطر و بو است. عطر خالص وطعم چای میتواند تحت تاثیر نور مستقیم خورشید و رطوبت قرار گیرد. برای حفظ کیفیت چای خشک تا زمان اتمام آن و لذت بردن از یک چای باکیفیت باید مواردی رعایت شود.

چای را در معرض هوا قرار ندهید

همیشه پس از خرید چای و بازکردن بسته، آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید.  به هیچ وجه آن را بصورت باز در آشپزخانه نگهداری نکنید. قرار گیری چای در هوای آزاد باعث جذب رطوبت و بو میشود که در کیفیت آن بسیار موثر است.

مورد دوم تابش نور است

تابش مستقیم نور خورشید عطر و بوی چای را از بین میبرد و باعث کاهش کیفیت آن میشود.

تاثیر رطوبت بر چای خشک

مکان های مثل نزدیک سینک ظرفشویی، یخچال و… که رطوبت بالایی دارند به هیچ عنوان برای نگهدای چای مناسب نیستند.