زمین چایکاری
زمین مناسب چایکاری
زمین، بذر و آب از ارکان اساسی زراعت اند. برای احداث باغ چای قبل از هر چیز تعیین و انتخاب محل زمین و بذر خوب ضروریست. برای آنکه از زراعت چای بتوان بهره کافی برد همانطور که یادآوری شد باید آنرا در آب و هوای معتدل و ملایمی که بارندگی های متناوب دارد کاشت. کمترین حد بارندگی برای زمین مناسب چایکاری 1500 میلیمتر درسال است.
انتخاب زمین هایی که دارای شیب ملائم و دارای مواد آلی و میباشند به استحصال بعدی این زراعت کمک فراوانی میکنند. به همین دلیل بسیاری از ازاضی چایکاری در گیلان و مازندران در شیب ها و ارتفاعات هستند. زیرا از خواص این اراضی اینست که از حرارت آفتاب بیشتر استفاده کرده و زودتر گرم میشوند و در نتیجه نباتات در آنها پیش رس میشوند و عمل تبخیر زودتر انجام میگیرد.
اگر به نگهداری از بوته چای شخصی خود بصورت زینتی علاقمندید حتما اسم شریف و شهر خود را همراه با عبارت (بوته چای) به سامانه پیامکی 50002030409020 ارسال کنید. تا در صورت موجود شدن این محصول، در همان روز اول به شما اطلاع دهیم.
دلیل کیفیت بالای چای ایرانی چیست؟
این نوع خاک شامل ازت و کربن زیاد است و این دو عنصر باعث ازدیاد شاخ و برگ نبات میشوند باین مناسبت است. اینگونه خاکها را “عصب زراعت” مینامند. وجود چنین زمین هائی در ایران بزراعت چای بسیار کمک میکند.
زمین های سواحل دریای خزر که زراعت چای در آن مرسوم است از محال جنگلی بسیار قدیمی است که دارای رسوب و خاک برگ کافی بوده و در نتیجه محتاج به کود نیست. این عامل در کیفیت چای شمال کشور تاثیر بسیار مثبتی دارد.
از دلایل اصلی کیفیت بالای چای ایرانی نیز همین آب و هوا و خاک های بسیار حاصلخیز است که نیاز حداقلی به کود دارد و حتی بینیاز به کود شیمیایی است. در ضمن آفات هم در این آب و هوا بدلیل سرمای زیر صفر در زمستان از بین میروند.
عاملی که محدود کننده کاشت این گیاه است میزان رطوبت هوا و میزان بارش سالانه می باشد و بهمین دلیل در هر منطقه ای نمیتوان به کشت چای پرداخت.
چای شمال محصولی بسیار باکیفیت است که پیشنهاد میکنیم حتما برای چای مصرفی خود این محصول را انتخاب نمائید تا علاوه از بهره مندی از چای طبیعی از هزاران شغل در حوزه کشت و فرآوری و تولید چای حمایت کنید.