سه دلیل اصلی کف کردن چای

چرا چای کف میکند؟

باکیفیت بودن چای بسیار مهم است. اما نوه دم آوری و ارایه آن به میهمان هم بسیار حایز اهمیت است. در این مقاله به سه دلیل اصلی کف کردن چای می پردازیم. کف کردن چای در استکان بخصوص زمانی که میهمان دارید اصلا خوشایند نیست. مخصوصا در مراسم های خاص مثل خواستگاری و یا حتی زمانی که تنها هستید! در هر صورت اینکه استکان چای زیبایی داشته باشید و چای با کیفیتی بنوشید میتواند حس خوبی به شما بدهد. در این مقاله به بیان سه نکته می پردازیم که میتواند از کف کردن چای های شما جلوگیری کند.

سه علت اصلی کف کردن چای

دلیل اول: جوش نیامده بودن آب کتری قبل از ریختن چای. شاید در نگاه اول همینکه آب مقداری بخار کند بنظر جوش آمده است اما نه! تا زمانی که آب به نقطه جوش نرسد و بخواهید چای بریزید احتمال کف کردن چای بسیار بالاست.

دلیل دوم: فاصله زیاد کتری یا سماور با استکان. دقت داشته باشید که هنگام ریختن چای، فاصله کتری یا سماور با استکان زیاد نباشد. چون این دلیل باعث میشود تا آب با فشار بیشتری به استکان برسد و چای کف کند. بهتر است آب جوش را مماس با جداره فنجان یا استکان بریزید تا کف نکند.

دلیل سوم: سرد بودن چای دم کشیده موجود در قوری. دقت داشته باشید که چای دم کشیده شده در قوری روی سطح کتری یا سماور نگهداری شود تا سرد نشود. سرد بودن چای در قوری باعث کف کردن چای میشود.

برای دیدن آموزش ویدیویی این مطلب حتما به پیج آموزشی آقای چای در اینستاگرام (تی تیچ) مراجعه کنید و ما را دنبال کنید. در تی تیچ لذت بیشتری از فنجان های چای می بریم.