خرید چای دستی یا دست ساز
معرفی این محصول ناب
خرید چای دستی یا دست ساز، سلام به شما دوست عزیز و بزرگواری که در حال مطالعه این مطلب هستید. من جواد علی پناه هستم، بنیانگذار فروشگاه اینترنتی آقای چای. حدود 10 سال است که با افتخار به عرضه چای های ایرانی در تمام کشور مشغول هستیم. به جرات میگویم اگر این چای بدرستی فرآوری شود، بهترین چای سیاه دنیاست! من چای های مختلف دنیا را به دفعات تست کرده ام و بازخوردها از این محصول را نیز از افراد مختلف و ذایقه های مختلف گرفته ام. تمام آنها به اتفاق بر روی طعم عالی، عطرخاص، رنگ منحصر بفرد و گس مطلوب آن تاکید داشته اند. پیشنهاد میکنم حتما این مطلب را تا انتها مطالعه کنید و تصاویر فرآیند تولید را مشاهده کنید.

برای تهیه چای دست ساز اول به باغ چای آقای چای میرویم. تا بهترین برگ های چای را از بوته های جوان و درجه یک دستچین کنیم.
آیا واقعا این محصول را دیده اید؟!
احتمال آن کم است! محصولی که متاسفانه در اکثر مکان ها به اسم چای دستی یا دست ساز می بینید اصلا این محصول نیست. چای ها قلم درشت و یا چای های تولید شده با دستگاه های مالش کوچک خانگی است که به اسم این چای عرضه میشود. متاسفانه اینکار باعث لطمه زدن به نام این محصول اصیل میشود.
فرآیند تولید این محصول زمان بر است و نیاز به صبر و حوصله دارد و اصلا امکان تولید انبوه و فروش چای دستی بصورت عمده وجود ندارد. در فرآیند تولید این چای سیاه از هیچ دستگاهی استفاده نمیشود. نه در زمان برداشت محصول و نه هنگام فرآوری آن.

مرحله دوم تهیه چای دستی یا دست ساز چیدن این برگ های زیبا و اعلاست. این تصویری از نمونه برگ هاست.
داستان من و چای دست ساز
همانطور که به احتمال زیاد میدانید من از کودکی با چای سروکار داشته ام و در باغ های چای مشغول بکار بوده ام. عطر این چای از کودکی و زمانی که مادربزرگم چای دستی درست میکرد در ذهنم مانده. اولین بار در 15 سالگی به کمک مادرم این چای را روی یک تخته مالش چوبی درست کردم که همچنان بعد از 15 سال آن تخته را دارم و هرسال مقدار بسیار محدودی از این چای اصیل را برای استفاده شخصی خانواده درست میکنم. از آنجایی که مشتریان ما مانند خانواده ما هستند، ایده ای به ذهنم رسید. تصمیم گرفتیم شرایطی فراهم کنیم تا هرسال تعداد بیشتری از این خانواده بزرگ، طعم چای دستی را تجربه کنند.

بعد از چیدن برگ ها، باید آنها را روی یک سطح صاف بریزیم. ضمنا باید 24 ساعت برای پلاسیده شدن برگ ها زمان دهیم.
ایده ای که به ذهنم رسید!
امسال در بهار سال 1402 ایده ای به سرم زد! ایده عکس گرفتن و تهیه ویدیو کوتاهی از فرآیند تولید این چای، که تصمیم گرفتم آن را با شما عاشقان چای به اشتراک بگذارم تا نظرتان را در این باره بدانم.
در این سالهای فعالیت در حوزه ای که عاشقش هستم، زیاد پیش آمده که مشتریان عزیزمان در کنار انواع چای های بهاره از ما چای سنتی و دستی اصل را خواسته اند که بدلیل دشواری فرآیند تولید و زمان بر بودن امکان عرضه آن وجود نداشت. واقعیت این است که قرارهم نیست این محصول بصورت عمده عرضه شود چون وقتی با مراحل تولید آن آشنا شوید به این موضوع پی میبرید که اصلا امکان چنین کاری وجود نداشته و ندارد!
اما در فکر عرضه بسیار محدود این محصول و اشتراک گذاری طعم آن هستم.

تصویری از برگ های پلاسیده شده و آماده مالش بعد از 24 ساعت انتظار. این برگ ها برای فرآیند مالش آماده شده اند.
فروشگاه آقای چای چگونه این محصول را عرضه میکند؟!
شخصا باید این محصول را فرآوری کنم و نمیخواهم به هیچ وجه بخاطر عرضه مقدار بیشتری از این چای از کیفیت آن ذره ای کاسته شود. دلیل آن هم روشن است، چون مقداری تغییر در نوع برداشت و یا مالش آن در طعمش تاثیر مستقیم میگذارد. باید دقیقا به یک شکل و در یک زمان بندی مشخص تهیه شود.
بدون شک زمان من هم محدود است و مقدار مشخصی از این چای را میتوانم تهیه کنم. برنامه برای عرضه این محصول در بسته بندی های 120 گرمی می باشد و هر مشتری عزیز امکان ثبت سفارش یک بسته از این محصول را در هر سال دارد. تا تعداد بیشتری از عاشقان چای طعم آن را تجربه کنند.
این محصول را در هر سال فقط در بازه زمانی (15 اردیبهشت تا 15 تیر ماه) فرآوری میکنم. که کیفیت برگ های چای در بهترین حالت ممکن است و از برگ های تازه و از بوته های هرس شده استفاده میشود. امکان عرضه این محصول برخلاف محصولات دیگر که در تمام سال امکان ثبت سفارش دارند، وجود ندارد.

مرحله مالش مرحله بسیار سختی است. آنقدر باید این کار ادامه داده شود برگ های چای بصورت کامل در هم پیچیده شود.
نکات مهم ثبت سفارش چای دستی یا دست ساز:
*طبق برآورد مقدار عرضه این محصول در هر سال حداکثر 500 پاکت 120 گرمی می باشد.
*ثبت سفارش از همین امروز شروع شده است برای خرید این محصول کلیک کنید.
*زمان پرداخت وجه از 15 فروردین ماه 1404 آغاز میشود تا برای دستچین کردن چای مخصوص شما برنامه ریزی انجام شود. پس از پرداخت و ارسال آدرس و مشخصات سفارش شما قطعی می شود.

مالش باید تا حدی ادامه داده شود تا برگ ها کف کنند و به این شکل در هم پیچیده شوند.
همانطور که در تصاویر از ابتدا تا اینجای کار میبینید. تمام فرآیند کار بشکل دستی است و به روش سنتی واقعی می باشد. در واقع نکته جالب کار انجاست که پس از دم شدن چای دستی برگ های لوله شده چای در قوری باز میشوند! و تفاله چای هم با چای های دیگر متفاوت است.

بعد از مالش این گلوله های در هم پیچیده چای دست ساز حدود 5 تا 6 ساعت در فضای دور از نور پوشیده میشوند تا رنگ بگیریند و به این شکل درآیند.
خصوصیات چای دست ساز چیست
چای دست ساز از هرنظر منحصر بفرد است. چای دست ساز دیردم است. حتی دیردم تر از چای قلم. حجیم است و بافت آن درشت است. چون برگ کامل پیچیده و تخمیر شده است. زمان دم کشیدن این چای حداقل 25 الی 30 دقیقه است. چای دست ساز عطر سنتی و اختصاصی دارد که شبیه آن در چای های دیگر نیست. کافیست بسته چای را باز کنید و عطر چای خشک را استشمام کنید. یا پس از دم کشیدن این عطر را احساس کنید.

بعد از آن این گلوله ها چای را باز کرده و در حرارت غیرمستقیم قرار میدهیم. حرارت باید بسیار ملایم باشد و حدود 2 ساعت زمان میدهیم و هر چند دقیقه برمیگردانم تا بشکل چای سیاه درآید.
طعم چای دست ساز طعمیست که از قدیم می آید. طعمی که قطعا شما را بیاد سالهای دور و حال و هوای قبل می اندازد. رنگ چای دست ساز بدلیل پیچیده شدن کامل برگ ها و بزرگ بودن بافت آن شفاف و زیباست. چای دست ساز محصولیست که باید مقداری بیشتر از چای های ریزتر در قوری ریخته شود چون ابعاد بزرگتر و تراکم کمتر دارد. تفاله چای دست ساز هم پس از دم کشیدن باز میشود و بشکل برگ کامل چای در می آید.

چای دست ساز ما دم شد و تصویر زنگ غلیظ و زیبای آن را می بینید. به امید خدا در آیندهه طعم عطر این محصول را تقدیم شما عزیزان خواهیم کرد.
برای خرید چای دست ساز واقعی کلیک کنید
در پایان از وقتی که برای مطالعه این مطلب صرف کردید صمیمانه متشکریم. امیدوارم توانسته باشیم بخوبی این چای بسیار خاص و ویژه را معرفی کنیم. زنده نگهداشتن این روش تهیه و تولید چای که از سالیهان دور بوده و در حال فراموش شدن است،آرزوی قلبی ما در تیم آقای چای است.